Barbershop Deventer

Barbershop

'Barbieren van The Old Fashion way' 

"De Vleeshouwerstraat is een gezellige en leuke straat. Er komen veel mensen langs en dat is goed voor mijn zaak. Ik zit hier op een prima plek. De meeste winkels zitten hier al lang. Samen maken wij het gezellig en wanneer nodig helpen wij elkaar. Ik zeg altijd: Een hand maakt geen geluid. Twee wel”

Barbershop Deventer is net anders dan anders, een kapsalon waar het vak nog een ambacht is. Knippen, wassen, model baard scheren, epileren, contouren, gezichtsbehandeling, hoofdmassage met mintconditioner, lijnen/figuren en dit allemaal volgens "The Old Fashion Way " uitgevoerd, het maakt ons uniek. Kwaliteit en service staan bij Barbershop hoog in het vaandel! In onze salon hebben wij alle aandacht en tijd voor u, we zijn vriendelijk, denken constructief en kennen ons vak!

Voor uitgesproken seizoensmode en trendgevoeligheid bent u ook bij ons aan het juiste adres. Ons advies kan uitkomst bieden aan een ieder die iets anders wenst. Voor jong en jongere ouderen, passend bij uw eigen stijl en persoonlijkheid. Heeft u een vraag over een behandeling of zin in een ander kapsel, wij geven u graag een persoonlijk advies. Ons team van barbieren zijn professionals en verstaan het traditionele, ambachtelijke vak. We zijn altijd op de hoogte van de laatste trends op kappersgebied. Overtuigt u zelf en laat ons bewijzen dat we de "Barbieren van The Old Fashion way" zijn. Wij maken dat elke dag maar al te graag waar in onze salon en laten niets aan het toeval over, willen immers dat u zich happy voelt met een behandeling of uw nieuwe kapsel en dat u met een goed gevoel onze salon verlaat en wij kunnen zeggen "bedankt en tot ziens"!

Het verhaal van Metin Pamboghchy
Metin Pamboghchy is in 2001 met de Barbershop gestart. Via een vriend is hij in het pand aan de Vleeshouwerstraat terecht gekomen. Het stond al een tijd leeg en het zag er niet uit maar hij zag de mogelijkheden en weet van aanpakken. Metin Pamboghchy: ‘Ik ben geen ‘standaard’ kapper. Barbier is een heel oud en bijzonder ambachtelijk beroep. Ik doe het met heel veel plezier. Ik heb vooral een vaste groep klanten. Mijn concept is de combinatie van knippen, scheren, epileren, gezichtsverzorging, ontspanning, bijzondere en speciale producten, aandacht , bijpraten met een kop koffie en openingstijden, je kunt bij mij ook op zondagmiddag terecht. En voor wie echt privacy wil kan geholpen worden in aparte ruimte. Mijn motto: Wat ik voor mijn broer doe, doe ik ook voor mijn klanten’.

Om als retailers samen meer business te krijgen heeft hij wel ideeën: ‘Uitgangspunt is dat wij met elkaar klanten binnen halen. Mensen zijn gek op korting, dus geef ze dat. Maak een mooie persoonlijke klantenkaart waarmee ze voor een mooie prijs bij ons terecht kunnen. Laten wij samen kijken naar wat een gezin nodig heeft en hier een mooi aanbod voor maken’.

Ik vind dat speciale verlichting rond Kerst en Oud en Nieuw een taak is van de gemeente

Voor zijn idee om met retailers een klantenkaart op te zetten geeft hij aan daar hulp bij nodig te hebben ‘Wij hebben iemand nodig om dit op te zetten’. Hij wil er ook voor betalen “Als ieder een beetje geld op tafel legt hebben wij samen een boel’. Leegstand in de stad is wel een probleem. Het zit vooral in de Engestraat en de Nieuwstraat. Dat komt door de Boreel, maar ook omdat de panden te duur zijn en ondernemers niet genoeg hun best doen. Ik krijg regelmatig toeristen in de zaak die met het pontje over de IJssel zijn gekomen. Die willen dan weten waar je goed kunt eten en wat leuk is om te bekijken.

Barbershop Deventer

Vleeshouwerstraat 13
7411 JN Deventer
T - 0570 – 641108

Website

Openingstijden

Maandag: 13.00 – 18.00
Woensdag: 09.00 – 18.00
Donderdag: 09.00 – 21.00
Zaterdag: 09.00 – 17.00
Zondag: 12.00 – 18.00
Dinsdag en vrijdag: Gesloten