Bloomstyle

Bloomstyle

"In onze sfeervolle bloemenwinkel vindt u de mooiste bloemen, planten en boeketten"

Voor een mooi boeket bloemen, plant of bloemstuk, voor bij u thuis, of bezorgd bij een vriend, familie of dierbare kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen al uw bloemwerk en kunnen middels Bloomstyle door heel Nederland en daarbuiten bloemen laten bezorgen. Vaak kan dat zelfs nog dezelfde dag. Uw bestelling wordt door een van de vakbekwame Bloomstyle bloemisten verzorgd en afgeleverd.

Blij van bloemen. 
Wij worden blij van bloemen. Op welke momenten maakt u iemand blij? 
Wij hebben er alvast een paar voor u bedacht:
Verjaardag | trouwdag | Moederdag | Valentijnsdag | Kerst | Secretaressedag | Welkom thuis | en natuurlijk zomaar!

Het verhaal van Marcel Westerveld
Marcel Westerveld, geboren Amsterdammer, is sinds 1994 eigenaar van Bloomstyle aan de Smedenstraat 32. Hij plaatste een advertentie in een vakblad:‘Gezocht bloemenwinkel’. Er werd gereageerd uit Deventer. Marcel Westerveld ‘Ik kon een bestaande bloemenwinkel overnemen. Dat kwam mij heel goed uit. Ik kon meteen doorstarten, sleutel er in en gelijk omzet. Dat ik in Deventer ben terecht gekomen is dus eigenlijk een gelukkig toeval en ik zit hier prima aan wat wij de Korte Smedenstraat noemen. Het is ook een makkelijke plek voor aan en afvoer. In 1999 heb ik nummer 34, waar een schilderszaak zat, erbij gehuurd’.

Hij adverteert niet. Dat is niet nodig. Marcel Westerveld ‘Zorg voor uitstraling. Zet het goed neer. Zorg voor ‘gekkigheid’ buiten, mooie spullen op de stoep. Daar krijg je respons op en je komt in gesprek. Ik denk dat 35% van mijn verkoop hierdoor komt. Maak het je klanten makkelijk. Prijstechnisch kom ik goed mee. Als er genoeg staat komen ze er wel uit’.

De loop in de Smedenstraat is volgens hem alleen maar beter geworden. De straat heeft leuke winkels waar je wat aan hebt. Zo’n 85% van de ondernemers is zelfstandig. De rest hoort bij een keten zoals Xenox, Sting of Euroland. Marcel Westerveld ‘Wij kennen elkaar wel maar wij zijn niet georganiseerd. Vroeger wel in de Stichting Korte Smedenstraat, maar dat is zeker tien of elf jaar geleden. Dat werkt niet meer. Zet 20 ondernemers bij elkaar en je hebt 20 meningen. Wanneer wij elkaar nodig hebben vinden wij elkaar wel’.

Marcel Westerveld heeft er in de loop van de jaren naast Bloomstyle verschillende bloemenzaken bij gehad. Bij Albert Heijn aan de van Vlotenlaan en de Proosdij Passage. Ook in Holten en Rijssen. Marcel Westerveld ‘Het is goed dat ik dit heb gedaan en ik heb er veel van geleerd, maar hier aan de Smedenstraat ben ik op mijn plek’.

Bloomstyle

Smedenstraat 32
7411RD Deventer
T - 0570-612035

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 18.00
Zaterdag: 09.00 – 17.00