Carlos in huis

Carlos in huis

'Je kunt hier voor de deur parkeren en de Centrumgarage is vlakbij’

‘Eind 2017 ga ik naar een prachtig historisch pand aan de Hofstraat in Deventer’.

In de winkel is veel te zien! Van Deense klassiekers door de hipste ontwerpen van over de hele wereld. Landen als Italië, Duitsland, Denemarken en uiteraard Nederland zijn erg goed vertegenwoordigd! Loop gerust binnen voor inspiratie of een klein cadeautje. Maar ook voor complete interieur ontwerpen of verlichtingsplannen kunt u bij ons terecht!

Carlos in huis is een eigentijdse woonwinkel in het centrum van Deventer. De winkel is gevestigd in een prachtig pand, 385 m2 groot, in een voormalige stadsboerderij die onder architectuur werd verbouwd. Maar tegenwoordig kunt u bij Carlos in huis terecht voor vernieuwende ideeën en ontwerpen op het gebied van wonen, verlichting en design. We hebben een mooie collectie design meubels, lampen en woonaccessoires.

Maar wie is nou Carlos? Hij is geboren in 1972, op zijn negentiende is hij in Deventer gaan studeren en er niet meer weggegaan.Samen met Thea en zoon Dub woont hij nu in de historische binnenstad in een zeventiende eeuws pandje. Op loopafstand van school, vrienden, de winkel, leuke muziek in het Burgerweeshuis, de IJssel met zijn uiterwaarden en de schitterende binnenstad.

Het verhaal van Carlos
Carlos: ’Ik heb iets met Deventer. Ik heb hier gestudeerd en ik woon er. Voordat ik hier begon werkte ik in Zwolle. Ik heb zelf gezocht naar een pand met potentie en waar de sfeer van een woonwinkel goed tot zijn recht komt, het moet mij aanspreken. Dat heeft dit pand helemaal. Een A-locatie is voor mij niet nodig. Je kunt hier voor de deur parkeren en de Centrumgarage is vlakbij’.

Om aan de weg te timmeren zijn er genoeg mogelijkheden. Carlos: ‘Ik heb in 2013 in het Architectuurcentrum Rondeel een popupshop gehad. Dat is veel werk geweest maar levert ook wat op. Kruisbestuiving kun je organiseren. Rien Renema van Futura Design maakt elke dag een Dag Tekening. Een hele serie hiervan hangt bij mij in de zaak, pal achter de balie. Je kunt dan de dag uitzoeken die voor jou belangrijk is of combineren met iets wat je bij mij hebt gekocht’

Carlos in huis

Smedenstraat 66-68
7411RE Deventer
T - 0570-546464
Website

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag, Woensdag en Vrijdag: 10.00 – 18.00
Donderdag: 10.00 – 21.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00