Foto Hekkert

Foto Hekkert

‘Zorg vooral dat je zichtbaar en bereikbaar bent'

‘Je hebt hier heel veel winkels die andere dingen leveren dan de grote winkelketens. Deze mix van groot en klein is interessant. Ik denk dat er kansen liggen voor retailers die iets speciaals te bieden hebben’

Bij ons vindt u een groot assortiment fotocamera’s en fotografie producten. Foto Hekkert bestaat sinds 1890 en is nog altijd een zelfstandig fotobedrijf. Wel zijn wij sinds 2006 gezamenlijk gaan inkopen bij Ringfoto Europa. Het voordeel is dat wij tegen een scherpe prijs leveren en ook een goede service bieden. Voor de aankoop van uw nieuwe digitale foto- of videocamera, bent u hier aan het juiste adres.

In onze winkel hebben wij een selectie van de nieuwste camera’s op voorraad. Bij deze selectie kijken wij naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Indien uw keuze op een ander model is gevallen, dan kunnen wij deze altijd bestellen. Wij leveren tegen prijzen, die internet proof zijn. Uiteraard met 2 jaar garantie en afkomstig van de Europese Importeurs.

Het verhaal van Ferdinand de Beus 
Kun je groot worden met fotografie? Dat kan. Ferdinand de Beus is er mee opgegroeid. In 1970 is hij bij Foto Hekkert, de oudste fotozaak van Nederland, gaan werken en kan zich vanaf 2001 eigenaar noemen.

Foto Hekkert hoort thuis op de Brink. Ferdinand de Beus: ‘Wij zitten hier sinds jaar en dag en ik zit hier prima. Wij zijn nu de enigste fotospeciaalzaak in Deventer. In de loop van de jaren is de omgeving wel sterk veranderd. Vroeger was het hier 80% winkels en 20% horeca. Dat is nu andersom en heeft voor- en nadelen. Mijn buurman Kaashandel de Brink en ik, zijn omgeven door terrassen. Dat is wel eens lastig en beperkt de mogelijkheden je te profileren. Tot nu toe komen wij daar onderling overigens prima uit. Een voordeel voor mij is dat de Walstraat een hele mooie en gezellige winkelstraat is geworden. Deze straat is ook de aanlooproute van en naar de Boreel. Aan de Walstraat heb ik ook een ingang van de winkel. Ik doe mee aan de activiteiten in de straat, vooral het Dickens Festijn en de Montmartre- dagen zijn ook voor mij interessant. Tijdens het Dickens Festijn maak ik in mijn studio foto’s van iedereen die verkleed is’.

Over wat belangrijk is bij het zoeken naar een geschikte plek voor je winkel is Ferdinand de Beus duidelijk: ‘Zorg vooral dat je zichtbaar en bereikbaar bent. Kijk goed wie er naast je zitten. Ga zelf kijken en volg je intuïtie. Onderzoek wat een goede plek voor jou is. Wanneer je volslagen onbekend bent met Deventer of je weet het niet zeker, laat je dan assisteren door een makelaar’.

Foto Hekkert

Brink 4
7411BR Deventer
T - 0570-615264
Website

Openingstijden

Maandag: 13.00 – 18.00
Dinsdag, woensdag en vrijdag: 9.30 - 18.00
Donderdag: 9.30 – 20.00 met koopavond
Vrijdag: 9.30 – 18.00
Zaterdag: 9.30 – 17.00