LEEGPAND = KANSPAND

Leegstand als kans

In sommige delen van onze mooie binnenstad staan panden leeg. Dat tast de belevingskwaliteit aan; het ziet er ongezellig uit en het draagt niet bij aan de uitstraling die Deventer wil hebben. Over de oorzaken zijn veel rapporten geschreven, maar nu is de vraag: wat doen we eraan?
Het Plan van Aanpak ziet leegstand als een kans om het aanbod te versterken, maar die kans moet je dan wel grijpen. En daar kan iedere Deventenaar aan bijdragen. Hoe? Door ons te vertellen wat jouw wensen of dromen voor de Deventer binnenstad zijn.
Deel via social media!

WAT IS JOUW WENS VOOR DE BINNENSTAD?

Laat het ons weten en maak kans op leuke prijzen

Draag jij de Deventer binnenstad een warm hart toe en vind je het ook zonde dat er panden leegstaan? Samen kunnen we daar iets aan doen! We horen graag wat JIJ in de binnenstad zou willen zien. Is dit een leuke boetiek, een winkelketen of een totaal ander idee? Vertel het ons en maak kans op leuke prijzen!

HEB JIJ EEN ONDERNEMERSDROOM?

Laat het ons weten en verdien een plek op de wolk of fame!

Altijd al een zaak in de Deventer binnenstad willen starten, maar nooit de stap durven nemen? Of heb je een super ondernemersidee dat bijdraagt aan een bruisende Deventer binnenstad? Laat het ons weten en verdien een plek op de Wolk of Fame.
Daarnaast zullen we de beste ondernemersdromen daar waar mogelijk ondersteunen bij de realisatie van die droom. Maak je droom kenbaar via het formulier op deze site.