NIEUWE ONDERNEMERS

Jayns Roti

Het is zover: Jayns Roti heeft na een intensieve verbouwing de deuren geopend! Deze nieuwe rotizaak vind je aan de Kleine Overstraat, waar eigenaresse Conny je met veel liefde en plezier haar gerechten serveert.

Rare & More

In het voormalig Kanspand in de Proosdijpassage vind je nu de bijzondere spullen van Rare & More. In hun eigentijdse assortiment vind je tijdloze klassiekers, hot items van weleer en unieke producten die je nooit eerder hebt gezien.

IsilDeluXe

IsilDeluXe heeft deze schoonheidsbehandeling tot een ware kunst verheven! De nieuw gestarte ondernemers timmeren goed aan de weg in de schoonheidssalon aan de Nieuwstraat.

Flotte conceptstore

Met de opening van Flotte conceptstore verwelkomt Deventer een nieuwe, frisse onderneming met een eigenzinnig aanbod. Je vindt deze conceptstore in de Grote Overstraat.

Frietmeester

1 juni is de Frietmeester gestart in de Smedenstraat. Daar hebben ze natuurlijk de lekkerste handgesneden friet, maar ook heerlijke snacks zoals de geitenkaaskroket of de frikandel best bite. Kom langs en probeer het zelf!

Knip-Café

Op het Grote Kerkhof is onlangs een nieuwe, frisse kapperszaak geopend. Veel succes en bedrijvigheid toegewenst aan de ondernemers van het Knip-Café!

JDY

Met de opening van het nieuwe JDY is Deventer weer een kledingzaak rijker. Na een spetterende opening hebben al veel Deventenaren kennis gemaakt met de nieuwe winkel.

Deaup

De online sneakergigant Deaup gaat binnenkort 'offline' met haar eerste fysieke winkel in het centrum van de stad. Wij hebben al foto's gemaakt van de nieuwe zaak, en het belooft een fraaie winkel te worden!

BEK Gallery

In het voormalige pand van Warhammer is nu BEK Gallery geopend in de Golstraat. Bek Gallery biedt een breed platform voor kunstenaars om hun werk te exposeren. Kom eens langs en neem zelf een kijkje!

Marco van den Belt

Fotograaf en airbrush-artiest Marco van den Belt heeft een studio opgericht op de hoek van de Smedenstraat en de T.G. Gibsonstraat. Denk je aan een fotoreportage op locatie, of wil je een bestaande foto laten airbrushen? Neem dan gauw een kijkje.