Zal Moda

Zal Moda

"Begin klein en maak dan de volgende stap"

"Service vind ik heel belangrijk. Wat wij niet hebben kunnen wij maken. Vertel mij wat je droomjurk is en het komt voor elkaar."

Zal Moda is gespecialiseerd in verkopen van trouwjurken, gelegenheidsjurken, herenkostuums en accessoires. Zal Moda is sinds 2008 gevestigd in de binnenstad van Deventer. U kunt bij Zal Moda terecht voor persoonlijk advies en opmaat gemaakte jurken en kostuums. Zal Moda staat garant voor top kwaliteit en staat achter de merken die gevoerd worden. Bij Zal Moda staat u in het middelpunt, het is daarom voor ons belangrijk dat u tevreden bent over uw jurk of kostuum. Op de website vindt u een heel scala aan jurken en kostuums. Toch niet uw droomjurk kunnen vinden? U kunt bij ons altijd terecht met uw eigen schets!

Het verhaal van Sunay Zal 
Sunay Zal begon Zal Moda in de Walstraat in 2009, eind 2013 verhuisde zij naar de Keizerstraat. Sunay Zal: ‘ In de Walstraat werd het voor mij te klein. Ik zit hier aan de Keizerstraat prima, het is een toplocatie, maar de Walstraat is mijn geluksstraat. Wat Jan Strik daar doet is geweldig. Wij zijn gewoon familie geworden’.

De klanten komen overal vandaan. De meeste uit Nederland, België en Duitsland. Sunay Zal krijgt alle nationaliteiten over de vloer Turks, Nederlands, Deens, Iraaks, Afghaans, Iraans, Aramees en uit Syrië. Haar advies voor startende ondernemers ‘Begin klein en maak dan de volgende stap. Zorg dat je bekend wordt en ga door met wat je wilt. Zorg dat je steun krijgt, alleen red je het niet. Voor mij zijn dat mijn man en zoon. Vier je successen, ik vind het heel leuk als ik complimenten krijg, dat maakt mij alleen maar rijker en rijker’.

Zal Moda

Keizerstraat 4
7411HG Deventer
T - 0570-640608
Website

Openingstijden

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 10:00 – 18:00
Woensdag: 10:00 – 18:00
Donderdag: 10:00 – 19:00
Vrijdag: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00